Om AMO-Tryck

Välkommen till AMO Tryck – Ditt tryckeri i Stockholm, Solna

AMO-Tryck grundades 1964 av Stig Öhrn och drivs idag av Christer och Roger Öhrn. Vårt tryckeri är beläget i Solna, precis utanför Stockholm. Med tryckproduktion som yrke i generationer fortsätter vi på AMO-Tryck att driva företaget vidare med service och kvalitet som hörnpelare. Vårt mål är att alltid möta eller överträffa dina förväntningar. AMO-Tryck har över 40 års erfarenhet i branschen. Det gör att vi förstår och värdesätter det krav på precision du som företagare har på oss. Vi ser alltid till att leverera produkter till dig inom utsatt tid med absolut bästa kvalitet. Vi hjälper dig mer än gärna med allt från offset till digitaltryck, i båda små och stora format.

Vill du sticka ut med din tryckprodukt? Göra något extra för att höja kvalitetskänslan? Vi är även specialiserade inom effekttryck och kan erbjuda lackering, foliering, relieftryck, laminering och prägling.

Ett stort utbud av tryckprodukter hos oss på AMO-Tryck

Hos oss på kan du trycka affischer, posters, banderoller, broschyrer, böcker, foldrar, flyers, förpackningar, kataloger, kuvert, mappar, roll-ups, visitkort, och mycket mer.

Vi på AMO-Tryck ser alltid till att:

Leverera trycksaker av bästa kvalitet.
Erbjuda korta leveranstider.
Erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Vi värdesätter en lång och kreativ relation med dig som vår kund och ser fram emot att få vara din samarbetspartner. Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss, vi ser fram emot att höra från dig!

Christer & Roger

Kom i kontakt med oss på AMO-Tryck

Besöksadress
Backvägen 9, 169 55, Solna

Postadress
Backvägen 9, 169 55, Solna

Telefon, Fax & E-post
Tel: 08-82 52 10 | Fax: 08-82 82 52 | info@amotryck.se

Öppettider
Måndag – Torsdag 07:30 – 15:30, Fredag 07:30 – 14:00