Trycka folder

Behöver du trycka foldrar till ditt företag? Som kortare presentation, meny eller säljmaterial är en folder ett lämpligt alternativ. En folder är en vikt trycksak med minst ett uppslag. Det finns allt från fyrsidiga foldrar till dragspelsfoldrar, möjligheterna är nästintill oändliga. Med en folder kan du utforma och kommunicera din information till din målgrupp på ett stilfullt, behändigt och effektivt sätt.

Hur viker vi foldern?
Falsning är vikningen av arket till avsett format. En fals motsvarar ett veck i ett pappersark. När man falsar är det viktigt att ta hänsyn till papprets fiberriktning som uppstår vid produktionen av pappret och påverkar papprets böjlighet. Längs fiberriktningen blir pappret stelare vilket gör att det lätt uppstår sprickor i pappret när man falsar. För att undvika detta bigar trycksaken först vilket skapar ett veck i pappret för att sen kunna falsa utan att det uppstår sprickor.

Hur går jag tillväga för att trycka min broschyr?

Har du redan ett tryckklart material?
Bifoga gärna din tryckklara PDF och fyll i offertförfrågan längst ned på denna sida så återkommer vi med pris och leveranstid inom 24h. Har du egna önskemål skriver du dem i fältet “Meddelade/Övrig information”.

Behöver du hjälp med layout?
En bra folder är enkel och lättöverskådlig. Vi har lång erfarenhet av att designa och utforma foldrar som kommunicerar ditt budskap på ett attraktivt och effektivt sätt. Om du är osäker på vad som passar dig och ditt företag så tveka inte att kontakta oss på 08-82 52 10 eller info@amotryck.se så tar vi fram en layout tillsammans.

Välj ett effekttryck till din folder

Väck intresse och skapa en känsla av kvalitet med ett effekttryck till din folder. Du kan läsa mer om våra olika effekttryck genom att klicka på länkarna nedan. Givetvis går dessa effekttryck att använda på flera olika produkter om du till exempel vill ha matchande visitkort eller broschyrer.

Foliering, Lackering, Laminering, Prägling, Relief

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.