Trycka brevpapper

Är ert kontor i behov av att trycka brevpapper? Brevpapper, tryckta fakturor, visitkort och skrivblock till hör grunden i ett företags externa kommunikation. En vanlig variant på brevpapper är A4 format med företagets logotyp samt kontaktuppgifter så att mottagaren enkelt kan komma i kontakt med dig. Vill du att just ditt brevpapper sticker ut från mängden kan du lägga till en illustration, eller varför inte använda dig av ett effekttryck? Även fast standardmåttet på brevpapper är A4 kan du välja bland en rad olika format.

Val av papperskvalitet när du ska trycka brevpapper

Det är viktigt att tänka igenom ditt pappersval när du ska utforma ditt brevpapper. Du kan välja mellan allt från enkelt vitt till naturfärgat med struktur i. Det går självklart att välja brevpapper i olika färger men det rekommenderas inte att använda för kraftiga färger då det drar ner läsbarheten.

Addera ett effekttryck till ditt brevpapper

Precis som med andra trycksaker kan det skapa ett kraftigt intryck hos mottagaren med ett välvalt effekttryck. Det ger din tryckprodukt en känsla av kvalitet. Läs mer om våra olika effekttryck genom att klicka på länkarna nedan.

Foliering, Lackering, Laminering, Prägling, Relief

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.