Trycka mappar

Dags att trycka mappar? Mappar gör det enkelt att hålla ordning på papper och dokument. Mappar passar utmärkt för förvaring av dokument du använder dagligen, men även för arkivering av viktiga papper, med mera. När du lämnar ifrån dig offerter, förslag eller information till dina kunder i pappersform är en väl producerad mapp en hjälp till att samla dokumenten på ett snyggt sätt samtidigt som det stärker ditt varumärke. Vi trycker konferensmappar i olika utföranden, portfolio, skrivmapp, arkivmapp eller blockomslag, med flera. Oavsett vilken typ av mapp du är ute efter så har vi lösningen.

Hur går jag till väga för att trycka min mapp?

Har du redan ett tryckklart material?
Bifoga gärna din tryckklara PDF och fyll i offertförfrågan längst ned på denna sida så återkommer vi med pris och leveranstid inom 24h. Vi kommer med förslag på pappersval efter dina önskemål.

Behöver du hjälp med layout för att trycka din mapp?
Vi hjälper dig med allt från layout till val av material när du ska trycka din mapp. Vi har olika modeller av mappar beroende på hur den ska användas. Kontakta oss på 08-82 52 10 eller vi e-post på info@amotryck.se så ser vi vad som passar just dig.

Välj ett effekttryck till din mapp

Vill du att din mapp sticker ut lite extra gentemot dina konkurrenter? Ett effekttryck kan skapa ett starkt intryck på din kund när du lämnar över din mapp, väcker uppmärksamhet och skapar en känsla av kvalitet.
 Givetvis går dessa effekttryck att applicera på olika produkter om du till exempel vill ha matchande visitkortkuvert eller förpackningar.

Foliering, Lackering, Laminering, Prägling, Relief

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.