Trycka Flyers

Enkelt att dela ut på stan eller lägga på butiksdisken

Kontakta oss för en offert

Att trycka flyers är ett effektivt sätt att nå ut med ditt budskap till många människor. Flyers är ett billigt och effektivt sätt att marknadsföra dina kampanjer, specialerbjudanden eller evenemang. En väl utformad flyer med till exempel ett specialerbjudande hjälper dig att locka nya kunder samt ge dina befintliga kunder en anledning att prova dina produkter eller tjänster. Vi trycker flyers (flygblad/reklamblad) i alla upplagor, enkel eller dubbelsidiga på alla former av papper, bestruket, obestruket, glättat, etc. Du kan även välja något av våra effekttryck som Foliering eller Releif för att verkligen ge din flyer ett unikt utseende som fångar din kunds uppmärksamhet.

Rekommendation av papper när du ska trycka flyers

Val av papper är beroende på vilken känsla du vill förmedla till kunden samt användningsområde när du ska trycka flyers. För en billig och kostnadseffektiv flyer rekommenderar vi ett 170g silk med glättad yta. För en mer exklusiv flyer rekommenderar vi 220g silk bestruket för att ge flyern lite mer tjocklek. Det finns många spännande valmöjligheter och tillsammans trycker vi en flyer som verkligen syns och tilltalar din målgrupp!

Du kan själv välja helt fritt storlek på upplaga, du garanteras alltid en högkvalitativ produkt och snabb leverans.

Välj ett effekttryck till din flyer

Väck uppmärksamhet och skapa en känsla av kvalitet med ett effekttryck. Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om våra olika effekttryck. Givetvis går dessa effekttryck att använda på flera olika produkter om du till exempel vill ha matchande visitkort eller broschyrer.

Dela gärna denna produkt på sociala medier

  Kontakta oss för en offert

  Skicka in din offertförfrågan idag så återkommer vi med pris och leveranstid inom 24 timmar.

  Önskat effekttryck: FolieringReliefLackeringLamineringPrägling

  Jag vill endast bli kontaktad via E-post

  Kom i kontakt med oss på AMO-Tryck

  Besöksadress
  Backvägen 9, 169 55, Solna

  Postadress
  Backvägen 9, 169 55, Solna

  Telefon, Fax & E-post
  Tel: 08-82 52 10 | Fax: 08-82 82 52 | info@amotryck.se

  Öppettider
  Måndag – Torsdag 07:30 – 15:30, Fredag 07:30 – 14:00