Trycka roll-ups

Dags att trycka Roll-Ups till mässan eller kontoret? Med sin storlek lyfter Roll-Ups fram ditt budskap på ett utmärkt sätt. Roll-Ups passar perfekt till bland annat mässor, utställningar, kontoret, skyltfönstret, receptioner och butiken. Vi kan även trycka flera Roll-Ups som tillsammans bildar en större bild. Rollups kan enkelt rullas ihop och transporteras med den praktiska bärväskan som följer med.

Hur går jag tillväga för att trycka min Roll-Up

Har du redan ett tryckklart material?
Bifoga gärna din tryckklara PDF och fyll i offertförfrågan längst ned på denna sida så återkommer vi med pris och leveranstid inom 24h. Har du specifika önskemål eller mer komplicerade designidéer för din Roll-Up, kontakta oss på 08-82 52 10 eller info@amotryck.se så går vi igenom det tillsammans och tar fram en lösning som passar just dig.

Behöver du hjälp med layout?
Har du ingen tryckklar PDF för din roll-up kan du ta hjälp av våra erfarna designers. Vi hjälper dig med allt från layout, val av storlek för ändamål samt vilken upplösning av bilder som ger bäst effekt på din Roll-Up.

I vilka format kan jag beställa min Roll-Up?

Bildvåden printar vi med miljövänligt latexbläck på Rolltexduk som ger mycket bra färgåtergivning. RollUen levereras komplett med kassett och väska i en leveranskartong. Finns i bredderna 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 85cm, 100cm, 120cm och 150cm. Vi ser till att våra rollups är av bästa kvalitet vad gäller både tryckkvalitet och livslängd.

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.