Trycka Produktblad

Lämna aktuell information till dina kunder

Kontakta oss för en offert

Behöver du trycka produktblad som är uppdaterade och fräscha inför ditt kundbesök? Kanske inför mässan eller att ha i receptionen? Att trycka produktblad är ett enkelt sätt att lämna aktuell information om dina produkter eller tjänster. Ett väl utformat produktblad är ett effektivt sätt att lämna informera och påminna dina kunder om dig, dina produkter och ditt företag.

Rekommendation av papper när du står inför att trycka produktblad

Vilken känsla vill du förmedla med ditt produktblad? Här spelar val av papper en stor roll. Hos oss kan du välja mellan en stor variation av vikt och utformning av papper. Ett papper på 170g med glättad yta ger ett elegant intryck, det är även ett väldigt kostnadseffektivt val. Vill du ge en mer exklusiv känsla med ditt produktblad rekommenderar vi 220g bestruket papper. Det finns många spännande valmöjligheter. Kontakta oss så hjälper vi dig trycka ett produktblad som tilltalar just din målgrupp!

Tryck produktblad med effekttryck

Tryck ett produktblad som utmärker sig gentemot dina konkurrenter. Ett effekttryck skapar ett starkt intryck samt en känsla av kvalitet.
 Givetvis går dessa effekttryck att applicera på olika produkter. Vill du till exempel vill ha matchande visitkort, kuvert eller förpackningar så hjälper vi dig med det.

Dela gärna denna produkt på sociala medier

  Kontakta oss för en offert

  Skicka in din offertförfrågan idag så återkommer vi med pris och leveranstid inom 24 timmar.

  Önskat effekttryck: FolieringReliefLackeringLamineringPrägling

  Jag vill endast bli kontaktad via E-post

  Kom i kontakt med oss på AMO-Tryck

  Besöksadress
  Backvägen 9, 169 55, Solna

  Postadress
  Backvägen 9, 169 55, Solna

  Telefon, Fax & E-post
  Tel: 08-82 52 10 | Fax: 08-82 82 52 | info@amotryck.se

  Öppettider
  Måndag – Torsdag 07:30 – 15:30, Fredag 07:30 – 14:00