Trycka etiketter

Behöver du trycka etiketter? Hos oss kan du trycka etiketter på både rulle och ark samt välja mellan flera olika etikettmaterial. Du kan välja mellan matt eller blankt papper samt polyester. Vi kan även trycka etiketter som är transparenta. Har du tänkt använda dina etiketter utomhus och behöver att de är extra skyddade mot UV-ljus och slitage. För utomhusbruk så laminerar vi dina etiketter för att öka hållbarheten. Hos oss på AMO-Tryck kan du trycka etiketter i flera olika storlekar och former. Du kan även få dina etiketter formskurna så att de passar din layout perfekt. Hör av dig om du har några frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna.

Hur går jag till väga?

Har du redan ett tryckklart material?
Bifoga gärna din tryckklara PDF och fyll i offertförfrågan längst ned på denna sida så återkommer vi med pris och leveranstid inom 24h. Är du osäker på vilket material du vill använda för dina etiketter så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Behöver du hjälp med layout när du ska trycka dina etiketter?
Vi hjälper dig med både layout och val av material. Kontakta oss på 08-82 52 10 eller vi e-post på info@amotryck.se så tar vi fram etiketter som passar just dig.

Effekttryck till din etiketter

Visste du att du kan använda ett effekttryck även på dina etiketter? Väck uppmärksamhet och skapa en känsla av kvalitet med ett väl valt effekttryck. Givetvis går dessa effekttryck att använda på flera olika produkter om du till exempel vill ha matchande visitkort eller broschyrer.

Foliering, Lackering, Laminering, Prägling, Relief

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.