Trycka visitkort

Är det dags att trycka visitkort? Vill du ha ett ensidigt, två sidigt eller dubbelvikt visitkort? Oavsett vilken bransch du arbetar inom är ett väl grafiskt utformat visitkort alltid en tillgång då tanken är att personen du ger visitkortet till ska spara det för att kontakta dig. Precis som övrig marknadsföring är ditt visitkort ett ansikte utåt för dig och ditt företag, ta chansen och skapa ett visitkort som du känner är representativt. För visitkort rekommenderar vi ett papper av lite tjockare kvalitet, dels för att ge ett mer gediget intryck men även för att klara av slitage. Vi hjälper dig ta fram ett visitkort som skapar intryck.

Hur går jag till väga för att trycka visitkort?

Har du redan en färdig design?
Om du redan har en tryckklar PDF, är det bara att skicka in den till oss så trycker vi dina visitkort utifrån den. Fyll gärna i en offertförfrågan så återkommer vi med pris inom 24 timmar. Vi hjälper dig med val av papper och tryckteknik och kan även komma med förslag på passande effekttryck vid önskemål.

Behöver du hjälp med grafisk formgivning?
Vill du ha hjälp med att designa och utforma ditt visitkort? Inga problem, vi har många års erfarenhet av att producera visitkort och hjälper dig att ta fram en grafisk formgivning som passar just dig och ditt företag. Kontakta oss på info@amotryck.se eller på telefon 08-82 52 10 så tar vi fram ett förslag tillsammans.

Det lilla extra

Vill du ha det lilla extra övertaget gentemot dina konkurrenter så kan vi komma med olika förslag på effekttryck till ditt visitkort. Ett effekttryck med ett väl utvalt papper kan skapa ett starkt intryck på din kund. Läs gärna mer om olika effekttryck under effekttryck. Givetvis går dessa effekttryck att applicera på olika produkter om du till exempel vill ha matchande kuvert och brevpapper till.

Foliering, Lackering, Laminering, Prägling, Relief

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.