Trycka böcker

Vi på AMO-Tryck är specialister på att trycka böcker, foldrar, kataloger, och magasin av högsta kvalitet. Tillsammans med dig väljer vi papper och utförande för att få fram den rätta känslan för just din bok. Du kan välja bland en lång rad av efterbehandlingar som trådbindning, limbindning, prägling, foliering, laminering, partiell UV-lack, etc för att få din bok precis så som du vill ha den. Vi på AMO-Tryck producerar böcker i olika format och upplagor. Vill trycka en liten upplaga för din första bok? Eller representerar du ett företag som ger ut stora mängder böcker? Vi hittar en lösning som passar just dig och ditt projekt.

Självklart hjälper vi gärna till med rekommendationer och finns där genom hela produktionsprocessen.

Hur går jag tillväga för att trycka min bok?

För att trycka din bok behöver du en tryckklar PDF. Den skapas oftast i ett layoutprogram som Adobe Indesign. Om du har skrivit din bok i Word eller något annat ordbehandlingsprogram så hjälper vi dig att skapa en layout för din bok. Fyll i offertförfrågan nedan och bifoga ditt dokument oavsett om det är en tryckklar PDF eller annat format så återkommer vi med en offert inom 24 timmar.

Don’t judge the book by it’s cover!

Ofta dömmer vi dock boken utefter dess omslag. ett intressant och välutformat omslag kan göra att just din bok sticker ut ur mängden. Läs om vår aolika effekttryck nedan och se om det är något av dem som kan passa just ditt omslag? Har du några frågor eller funderingar angående tryckprocessen av din bok så kontakta oss gärna på tel:08-82 52 10 eller info@amotryck.se

Foliering, Lackering, Laminering, Prägling, Relief

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.