Trycka banderoller

Behöver du trycka banderoller? Oavsett om din banderoll ska användas på byggarbetsplatsen eller i mässmontern har vi rätt lösning för dig. Våra banderoller är lättmonterade, hållbara och producerade i riktigt bra kvalitet, både vad gäller material och tryck.

Hur går jag till väga för att trycka min banderoller?

Har du redan ett tryckklart material?
Bifoga gärna din tryckklara PDF och fyll i offertförfrågan längst ned på denna sida så återkommer vi med pris och leveranstid inom 24h.

Behöver du hjälp med layout?
Har du ingen tryckklar PDF kan du ta hjälp av våra erfarna designers. Vi hjälper dig med allt från layout till val av material samt vilken upplösning av bilder som ger bäst effekt på din produkt. En liten tumregel är att ju mindre banderollen är desto viktigare är det med hög upplösningen då man oftast står på en närmare distans och tittar på den.

Vilka format kan jag beställa?

Hos oss kan du beställa banderoller och vepor i de format du vill. Vi producerar standard banderollers med en max bredd på 3,2 meter utan limning. (under 3.2 meter kan du välja vilken bredd du vill). För banderollers bredare än 3,2 meter, krävs det limning. Längden på din banderoll är obegränsad. Vi ser till att våra banderollers är av bästa kvalitet vad gäller både tryckkvalitet och livslängd. Vi har även en rad olika material på öljetter (öglor) som vi fäster runtom din banderoller för montering.

Val av material när du ska trycka din banderoller

Banderoller i PVC
PVC är ett material i mjuk plast med ingjuten fiberväv som har riktigt hög hållbarhet och klarar av tuffa förhållanden. Dubbelsidig PVC har en svart kärna vilket gör att den passar bra för dubbelsidigt tryck.

Banderoller i Mesh
Mesh är en variant av PVC med små hål för luftgenomströmning. Banderoller gjorda i mesh lämpar sig bra i lägen där banderollern utsätts för mycket vind, till exempel på byggnadsställningar.

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.