Trycka broschyrer

Dags att trycka broschyrer för ditt företag eller din organisation? Att trycka upp en broschyr är ett utmärkt sätt att förmedla information och marknadsföra ditt företag till din kund på ett mycket kostnadseffektivt sätt. En broschyr kan användas som en presentation, årsredovisning, manual, kundtidning mm. Du kan välja mellan flera olika material och tryckeffekter för att skapa rätt känsla för just ditt företag. Att trycka din broschyr i vår digitalpress gör att du får ett snyggt resultat, kort leveranstid och väldigt kostnadseffektivt vid små upplagor. Fördelen med mindre upplagor är att du slipper onödiga lagerkostnader och förlegade broschyrer med inaktuellt innehåll. För större upplagor använder vi offsettryck för att få ner produktionskostnaden. Oavsett vad du har för behov och önskemål när du ska trycka din broschyr så hittar vi en lösning som passar just dig.

Hur går jag tillväga för att trycka min broschyr?

Har du redan ett tryckklart material?
Bifoga gärna din tryckklara PDF och fyll i offertförfrågan längst ned på denna sida så återkommer vi med pris och leveranstid inom 24h. Vi kommer tillbaka med rekommendation på val av papper för både inlaga och omslag. Har du egna önskemål skriver du dem i fältet ”Meddelade/Övrig information”.

Behöver du hjälp med layout?
Vi har lång erfarenhet av att designa och utforma broschyrer. Om du är osäker på vad som passar just dig, ditt företag och din målgrupp så tveka inte att kontakta oss på 08-82 52 10 eller info@amotryck.se så tar vi fram en layout tillsammans.

Välj ett effekttryck till omslaget på din broschyr

Ett väl valt effekttryck för omslaget till din broschyr kan både väcka intresse och skapa en känsla av kvalitet. Läs mer om våra olika effekttryck genom att klicka på länkarna nedan. Givetvis går dessa effekttryck att använda på flera olika produkter om du till exempel vill ha matchande visitkort eller säljfoldrar.

Foliering, Lackering, Laminering, Prägling, Relief

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.