Trycka affischer & posters

Att trycka affischer är ett utmärkt sätt att göra reklam på. Perfekt till en kampanj, konserten, klubben, mässan eller som en snygg inramad tavla inne på kontoret eller butiken. När du designar din affisch så tänk på att förmedla ditt budskap snabbt enkelt och i stort format så att din målgrupp enkelt kan snappa upp budskapet när de passerar. Medans affischer för inomhus bruk ger dig som kund fler valmöjligheter gällande papper kräver affischer för utomhus bruk papper som kan stå emot fukt o väta under en längre tid. Fråga oss gärna eller kom förbi så tittar vi tillsammans på olika exempel så kan vi ge dig tips om vilket material som är mest lämpat för just din affisch. Nu kan du även trycka tavlor på canvasduk med eller utan inramning. Vill du ha en unik tavla med eget motiv är det här ett bra alternativ.

Hur går jag tillväga för att trycka min affisch?

Har du redan en färdig design?
Skicka in din design ihop med offertförfrågan längst ner på denna sida så återkommer vi med prisförslag inom 24h.

Behöver du hjälp med design och utförande?
Inga problem, vi har lång erfarenhet av att ta fram layout till affischer som väcker uppmärksamhet. Kontakta oss på telefonnummer 08-82 52 10 eller info@amotryck.se så hjälper vi dig att ta fram en affisch som passar just din målgrupp och dina ändamål.

Trycka Affischer & Posters i olika format

Du kan trycka affischer i en rad olika format. Om du ska ha utfallande bilder så glöm inte att lämna en 3 mm utfallande marginal. Behöver du mallar för att själv designa din affisch så hör gärna av dig till oss så mailar vi dig mall för rätt format. Vi trycker i både små och stora upplagor.

Effekttryck för att få din affisch att sticka ut

Få din affisch att sticka ut lite extra med ett väl valt effekttryck. Läs gärna mer om olika effekttryck under effekttryck i huvudmenyn. Vissa av dessa effekttryck går endast att applicera på affischer för inomhusbruk. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar.

Foliering, Lackering, Laminering, Prägling, Relief

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.