Trycka Inbjudningskort

Tryck vackra och eleganta inbjudningskort till festen eller bröllopet

Kontakta oss för en offert

Behöver du trycka inbjudningskort? Kanske är du i behov av inbjudningskort till ditt företagsevent? Ett vackert inbjudningskort till bröllopet eller ett tackkort? Alla sidorna på kortet kan utformas efter dina önskemål och du kan använda dig av och välja mellan en rad olika effekttryck för att förhöja känslan på ditt inbjudningskort.

Använd egna bilder, välj och kombinera mellan mängder av färdiga bakgrunder och dekorationer samt välj bland tusentals typsnitt och färger för att skapa ett fint och personligt inbjudningskort.

Hur går jag tillväga för att trycka inbjudningskort?

Har du redan designat ditt inbjudningskort själv?
Har du en tryckklar design är det bara att bifoga den samtidigt som du fyller i offertförfrågan längst ned på sidan. Vi återkommer med pris och leveranstid inom 24h. Har du egna önskemål vad gäller effekttryck, pappersval eller något annat skriver du det i fältet “Meddelade/Övrig information”. Om du är osäker på vad du vill ha hjälper vi dig med ett förslag som passar perfekt för just ditt inbjudningskort.

Behöver du hjälp med design och layout?
Vi arbetar tillsammans med erfarna grafiker som hjälper dig designa ditt inbjudningskort efter dina önskemål. Oavsett om du vill ha en enkel, elegant och stilren design eller en mer extravagant utformning tar vi fram ett förslag som passar just dig. Tveka inte att kontakta oss på 08-82 52 10 eller info@amotryck.se så tar vi fram en design som du kan vara nöjd och stolt över.

Välj ett effekttryck till ditt inbjudningskort

Vill du få ditt inbjudningskort att sticka ut lite extra eller bara skapa en förhöjd känsla av kvalitet? Du kan läsa mer om våra olika effekttryck genom att klicka på länkarna nedan.

Dela gärna denna produkt på sociala medier

  Kontakta oss för en offert

  Skicka in din offertförfrågan idag så återkommer vi med pris och leveranstid inom 24 timmar.

  Önskat effekttryck på ditt inbjudningskort: FolieringReliefLackeringLamineringPrägling

  Jag vill endast bli kontaktad via E-post

  Kom i kontakt med oss på AMO-Tryck

  Besöksadress
  Backvägen 9, 169 55, Solna

  Postadress
  Backvägen 9, 169 55, Solna

  Telefon, Fax & E-post
  Tel: 08-82 52 10 | Fax: 08-82 82 52 | info@amotryck.se

  Öppettider
  Måndag – Torsdag 07:30 – 15:30, Fredag 07:30 – 14:00