Trycka påsar

Behöver du trycka påsar till mässan, butiken eller kanske som goodie bag? Hos oss kan du trycka en variation av olika påsar, storlekar och upplagor. Vi trycker allt från tygpåsar och plastpåsar till papperspåsar och bärkassar. Då vi är måna om vår miljö ser vi gärna att du endast trycker det antal påsar som du är i behov av. Därav finns det inget minimiantal när du beställer hos oss. En väl designad påse med ditt varumärke på skapar ett seriöst och proffesionellt intryck. Se till att kunden minns dig långt efter du har lämnat ifrån dig dina produkter.

Standardmått eller egendesign?

När du ska trycka din påse har du nästintill ändlösa konfigurationsmöjligheter. Vi producerar kassar i helt skräddarsydda mått med mängder av olika handtagstyper och kan tillverka din påse i alla tänkbara papperskvaliteter.

Påsar med effekttryck

Vill du att din påse ska sticka ut lite extra gentemot dina konkurrenter? Ett effekttryck skapar ett starkt intryck samt en känsla av kvalitet som gör att din påse även kan komma att behållas och återanvändas av din kund.
 Du kan givetvis använda dig av effekttryck på olika produkter om du till exempel vill ha matchande visitkortkuvert eller förpackningar.

Foliering, Lackering, Laminering, Prägling, Relief

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.