Förpackning med egen design

Är du i behov av en förpackning med egen design? Design och varumärkesbyggande blir allt viktigare i dagen företagsklimat och fler ser nyttan av profilerade förpackningar. Vi på AMO-Tryck tar fram skräddarsydda förpackningslösningar för dig och ditt företag och kan erbjuda ett brett sortiment av storlekar, format och trycklösningar för att passa just dina behov. Vi utgår alltid från din produkt för att skapa en så effektiv lösning som möjligt. Du kan välja att lämna en tryckfärdig PDF eller så hjälper vi dig med layoutarbete och formgivning för din förpackning.

Hur går jag tillväga för att trycka och tillverka min förpackning?

Har du redan ett tryckklart material?
Bifoga gärna din tryckklara PDF och fyll i offertförfrågan längst ned på denna sida så återkommer vi med pris och leveranstid inom 24h. Har du specifika önskemål eller mer komplicerade designidéer för din förpackning, kontakta oss på 08-82 52 10 eller info@amotryck.se så går vi igenom det tillsammans och tar fram en lösning som passar just dig.

Behöver du hjälp med design och inspiration för din förpackning?
Vi har lång erfarenhet av att designa och utforma förpackningar och tar hand om hela processen, från idé till färdig produkt. En bra förpackningslösning och god förpackningsdesign för din produkt är en av nycklarna till stark försäljning. Förpackningen skall fungera som budbärare åt ditt varumärke, skydda produkten och väcka intresse hos din målgrupp. Kontakta oss på 08-82 52 10 eller info@amotryck.se så tar vi fram en design och lösning tillsammans.

Välj ett effekttryck till till din förpackning

Ett väl valt effekttryck till din förpackning kan både väcka intresse när den möter kunden och skapa en känsla av kvalitet. Du vill att din produkt sticker ut bland dina konkurrenter. Läs mer om våra olika effekttryck genom att klicka på länkarna nedan.

Foliering, Lackering, Laminering, Prägling, Relief

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.