Trycka katalog

Dags att trycka katalog? En väl utformad katalog är ett effektivt sätt att förmedla och presentera information på. Allt från ditt företags produkter, tjänster och årsredovisning till manualer och kundtidningar gör sig bra i form av en tryckt katalog. Den ger dig utrymme för både stora mängder information och bilder. Du kan anpassa din katalog i både format och utförande beroende på vilken funktion just din katalog ska fylla. Kom gärna in till oss och titta på olika referenser och material om du känner dig osäker på vad du ska välja. Du kan även se olika exempel under länken referenser i menyn. Vi hjälper dig att skapa en katalog som du är stolt över.

Hur går jag tillväga när jag ska trycka en katalog?

Har du en tryckklar PDF är så kan du skicka in den till oss och fylla i offertförfrågan nedan så återkommer vi med svar angående pris och leveranstid inom 24 timmar. Vi trycker kataloger i både stora och små upplagor. För mindre upplagor trycker vi din katalog i vår digitalpress. Du får ett snyggt resultat, kort leveranstid och slipper onödiga lagerkostnader. Med små upplagor kan du enkelt hålla dina kataloger uppdaterade med ny information. Vid stora upplagor blir det mer kostnadseffektivt att trycka din katalog i offsettryck.

Jag behöver hjälp med grafisk formgivning och design
Har du inte en tryckklar PDF och behöver hjälp med förbearbetning eller grafisk formgivning? Kontakta oss på info@amotryck.se eller per telefon 08-82 52 10 så hjälper vi dig att ta fram en design som passar just dig.

Välj ett effekttryck när du ska trycka katalog

Ett väl valt effekttryck för omslaget till din katalog kan både väcka intresse och skapa en känsla av kvalitet. Få ett litet extra övertag gentemot dina konkurrenter. Läs gärna mer om våra olika effekttryck genom att klicka på länkarna nedan. Givetvis går dessa effekttryck att använda på flera olika produkter om du till exempel vill ha matchande visitkort eller säljfoldrar.

Foliering, Lackering, Laminering, Prägling, Relief

Fler av våra trycksaker

Hittar du inte det du söker nedan? Kontakta oss på info@amotryck.se eller ring oss på 08-82 52 10 så tittar vi på en lösning.